مهندسی صنایع غذایی
مدل‌سازی خشک شدن ورقه‌های سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم

هادی عظیمی نژادیان؛ محمود محمودی اشکفتکی

دوره 20، شماره 1 ، شهریور 1400، ، صفحه 169-182

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.128574.1249

چکیده
  در تحقیق حاضر، تأثیر توان مایکروویو و ضخامت نمونه‌ها بر ضریب­های انتقال جرم ورقه‌های سیب‌زمینی بررسی شده­است. داده‌های تجربی از خشک کردن ورقه‌های سیب‌زمینی با ضخامت‌های 3.5، 5، 7 و 9 میلی‌متر با چهار سطح توان مایکروویو 200، 400، 600 و 800 وات به دست آمد. از مدل تحلیل دینسر و داست برای مدل‌سازی فرآیند خشک کردن و تخمین ضریب­های انتقال ...  بیشتر

مقایسۀ مدل‌های ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیش‌بینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقه‌های سیب‌زمینی

هادی عظیمی نژادیان؛ مهدی مرادی

دوره 19، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 137-154

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.127271.1234

چکیده
  هدف اصلی این پژوهش، مقایسه دقت عملکرد سه روش پرکاربرد شبیه‌سازی شامل مدل‌های ریاضی لایه نازک، شبکه‌های عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در تخمین نسبت رطوبت لحظه‌ای ورقه‌های سیب‌زمینی در فرآیند خشک کردن با توان مایکروویو است. برای پیش‌بینی نسبت رطوبت، از هفت مدل ریاضی استفاده شد. بر اساس داده‌های تجربی، توان ...  بیشتر